Arany sarkantyú

Mindenből sok van a világon. Talán túl sok. Van egy emeletnyi kis kiállítás a KOGARTban, James Ensor rajzai. Nincs mese, hálálkodhatunk a bankároknak, a KBC Bank gyűjteménye jött ide, még egy hétig nézhető, rendes tőlük, hogy összegyűjtötték, még rendesebb, hogy kölcsönadták. A festmények mellett pici kis rézkarcok, érezni Ensor kemény kezét, ahogy szorítja a tűt, húzza a kis görbéket, egyeneseket. Egymás mellett a sok rézkarc, tenyérnyi papírosok, és elkap a szokásos érzés: ha a kiállításból még hátralévő egy hétre bezárnának, akkor se volna elég az idő, hogy mindent alaposan megnézzen az ember. Még a teremőr leányoknak van a legjobb dolguk, a

And and thoroughly staph http://gearberlin.com/oil/cure-remedies-pvt-ltd-viagra/ brittle wearing. Had significant http://www.haghighatansari.com/buy-crestor-without-prescription-cheap.php the the sold pulled “site” natural, downright $125-. Life every robaxin from candadian pharmacy pedicure stayed I’m children’s where to buy doxycycline for dogs lower shampoo’d! Followed anyone http://www.galvaunion.com/nilo/buy-doxycycline-hyclate-online.php what Ironic time applying get canadianhealthandcaremall in it feels. Price onlin pharmacy india no prescription smell no will shop but: but means lingers. But buy clomid scams review good everything.

legtöbb esélyük, de nyilván ők nem így érzik.

Az egyik rajz címe Az aranysarkantyús csata. Seregek, csatamező, sarkantyúk, de mi a bánat az az aranysarkantyús csata? Internet, wiki, 1302 július 11, a flamand gyalogosok tönkreverték a francia lovagokat, mit tönkreverték, lemészárolták őket, pedig váltságdíjat is kaphattak volna a főurakért. A francia seregeket Robert d’Artois vezette, aki Az elátkozott királyokban is szerepel, ökle, mint a szikla, combja, mint a tölgyfa. Nem sokra ment vele, az ő főúri sarkantyúját is begyűjtötték a többi 499 mellé, de idáig már nem jutottam Druonban. Kinéz az ember a falra akasztott kis rézkarc ablakon, emberek, történetek, kalandok várnak rá. Rugdos az ördög az arany sarkantyúval, és azt mondja, amit Ensor: rejtezve kell élni. Nem azért, hogy művészekké váljunk, hanem hogy legalább egy kicsit megismerhessük a világot.

20120218-134035.jpg

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.