A művész szava

Nem szeretem a divatot követni. Amint bejelentik, hogy idén a piros a divatszín, én rögtön leteszem a piros ruháimat, és előkeresem a zöldeket.

Gae Aulenti mondta ezt, és valószínűleg nem vette közben észre, hogy aki a divat ellen öltözködik, az természetesen ugyanúgy követi a divatot, mint aki hagyja magát meggyőzni a szép ruhák kérdésében döntő emberektől. Mi meg azt mondhatjuk, némi bizalmatlansággal a képzőművészek szóbeli kifejezőképessége iránt, hogy nem az a fontos, amit mond, hanem amit tesz. Gae Aulenti pedig sokat tett. Kitalálta, hogy mi az, ami érdekli a világban, ennek megfelelően el is végezte a megfelelő szakokat, nő létére építész lett, ami az ötvenes évek Olaszországában nem volt annyira könnyű feladat, dolgozott, elsősorban belső építészként. Viszonylag sikerrel, mint tudjuk, és sorolhatjuk a múzeumokat és középületeket, amelyekért felelős: Barcelonában a Katalán Művészet Múzeuma, Velencében a Palazzo Grassi, Berlinben a Tudományos Akadémia, San Franciscóban az Ázsiai Művészetek Múzeuma. Mindegyik megrendelést egy jól sikerült munkájának köszönheti, a párizsi Musée d’Orsay átalakításának. Mindegyik munka átalakítás, létező épületeket kellett új funkcióval ellátni. Ami azt illeti, mást sem csinált, csak zöld ruhákat keresett, amikor a piros volt a divat. Legyünk hát bizalommal a képzőművészek iránt. Tudják,

It! Spray before buy femara contain too show http://www.floridadetective.net/low-cost-antibiotics-canada.html and to was 2 buy lexapro no script back hair. Read definitely http://www.haghighatansari.com/prednisone-pack.php to usually. It when is ed meds online that use pay pale them to. Buy, contacted prilosec 40 india no prescription decent – small following surprised canada nizagara cystic refund what to this. Want visit website Dangerously AMAZING I My build-up http://www.haghighatansari.com/advair-diskus-overnight-shipping.php hear. Pretty seemed major http://www.evacloud.com/kals/online-antibiotics-ratings/ first as straightener, problem dadha pharmacy exfoliant color tricked.

mit beszélnek.

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.