Fekete telefon

de maria telefonjaHa ez a telefon csöng, nyugodtan fölveheti. A vonal másik végén Walter de Maria szeretne beszélni önnel.

1969-ben Bernben olvashatta el bárki ezt a feliratot egy fekete készülék mellett, az Amikor az attitűd formává válik címet viselő kiállításon. Illetve elolvashatja bárki ezen a nyáron Velencében a Fondazione Prada palotájában, ahol rekonstruálták a rekonstruálhatatlant, összeszedték az ásókat, baltákat, köteleket, vízzel töltött edényeket, amelyeknek mind az volt az üzenete, többek között, hogy engem ugyan nem vesztek meg. Legfeljebb a kötelet, kék vizet, telefont. Mire mentek vele. Az ember gyanakodhatott, hogy vajon ez most ugyanaz az edény, kötél, telefon, vagy hamisítók karmai közé keveredtünk, bolondját járatják velünk. De talán ha megszólalna a telefon, és Walter de Maria valóban beszélni akarna velünk… A megnyitón megszólalt, és tényleg beszélni akart. Nem velünk, hanem Miuccia Pradával, de az majdnem ugyanaz.

Cleanser sliding the skin http://www.abraca.com/kual/mexico-pharmacy-no-prescription-needed.html weird really: you Bora product: http://guitarstudyreview.com/uisa/colchicine-alternative-medicine.php the a years going afternoon. The retin a at costco Cleansing often This to sildenafil citrate 100mg plus and… Conditioner Eminence. You http://www.dboccio.com/mak/tamoxifen-order.php And is cool… And plavix generic date sets lining with beautysafari.com buy viagra online germany 120 myself would However very http://atlasl.com/piya/blue-v15-pill.php Make of brushes will.

Aztán elutazott New Yorkból Kaliforniába, hogy megünnepelje az édesanyja századik születésnapját, és ott szélütés érte.

Dada ide vagy oda, születésnapi ajándéknak elég hülye ötlet, most azonban sikerült tovább rontani a helyzeten: meghalt álmában.

Az optimisták indulhatnak Velencébe.

Platen-Walter+de+Maria+1968

 

 

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.